Založ si blog

Kauza Gorila je definitívne víťazstvo Smeru!

Dnes už zostáva do volieb len pár mesiacov. Zúfalá opozícia, oligarchovia a ich médiá sa snažia posledných pár rokov zdiskreditovať a poraziť Smer. Nepomohla im na to zatiaľ ani vražda novinára Kuciaka a čas sa neúprosne kráti. Preto dnes vyťahujú zo skrine kostlivca druhej Dzurindovej vlády, kauzu Gorila z rokov 2002 až 2006, a snažia sa ju silou mocou nalepiť na Smer, len aby doňho mohli bez akejkoľvek slušnosti kopať.

Neotrasiteľnou pravdou však aj naďalej zostáva, že Smer bol vtedy v politike nováčik a hlavne bol opozičnou stranou bez akejkoľvek moci a vplyvu. Ak sa aj teda pristavíme pri údajnej nahrávke Gorila a zameriame sa priamo na postavu Roberta Fica, dozvieme sa len to, že neurobil nič neetické ani nelegálne. Ak je aj celá kauza pravdivá, na spise Gorila nie je nič čo by poškodzovalo Fica alebo Smer. V podstate je táto kauza definitívnym víťazstvom Smeru, pretože tie skutočné zlodejstvá v tom čase páchali strany SDKÚ, KDH a SMK, ktoré si delili stámiliónové provízie za predaj národného majetku špekulantom za smiešne ceny. Teda to bola pravicová vláda Dzurindu, nie opozičný Smer Roberta Fica.

V hodinovej časti údajného rozhovoru medzi Ficom a Haščákom dokonca sám Fico tvrdí, že je úplne čistý a odstránil z kandidátky ľudí, ktorí boli pre stranu pochybní. V údajnom rozhovore sa bavil s Haščákom s odstupom, vykali si a zjavne sa ani nepoznali. Haščák, majiteľ Penty, už dlhodobo a jasne hovorí, že treba Smer zničiť(!) A má na to jasné dôvody. Smer zastavil privatizáciu bratislavského letiska, ktoré chcela kúpiť Penta. Smer zrušil zisk súkromných zdravotných poisťovní, čo je priestor kde vládne hlavne Penta (napr. poisťovňa Dôvera). Smer získal späť do štátnych rúk firmu Transpetrol a matku SPP. Je pochopiteľné, že sa takéto správanie nepáči oligarchom, ktorí chcú mať celé Slovensko len pre seba a vládnuť namiesto legitímnej a demokratickej vlády.

Sám Haščák dokonca v údajnej nahrávke Gorily tvrdí, že jeho vzťah s Ficom je ako „vojnový“ a obáva sa trestného stíhania, ak by sa Smer dostal k moci. Teraz je už nad slnko jasné, že Smer je v prípade Gorila Haščákovou obeťou.

Táto kauza predstavuje definitíve víťazstvo Smeru a odkrýva žoldniersky charakter niektorých slovenských denníkov a médií. Hanbiť by sa mal predovšetkým pán Kostolný, ktorý mal nahrávku Gorily dlhé roky v šuplíku od pána Nicholsona, no rozhodol sa ju neuverejniť, pretože podľa jeho vlastných slov by mohla ublížiť SDKÚ. Nie Smeru, ale SDKÚ. Dnes však veľmi sebavedomo kričí z Denníka N, že Gorila je kauza Roberta Fica.

Tieto informácie o pánovi Kostolnom z Denníka N napísal vo svojej knihe Alexej Fulmek, vtedy riaditeľ spoločnosti Petit Press, ktorá dnes spolu s finančnou skupinou Penta Jaroslava Haščáka vlastní Denník SME. Alexej Fulmek je dnes predseda predstavenstva spoločnosti Petit Press, čo sa dá chápať ako obchodný partner rovný Haščákovi. A hádajte koho pán Fulmek spolu vlastniaci denník SME s Haščákom podporoval v európskych voľbách? Bola to strana SPOLU, kde je lídrom Beblavý, gorilie mláďa, posledný kôň SDKÚ v aktívnej politike.

Ak má toto predstavovať zlomový moment pre slovenskú verejnosť, tak to môže opozícia rovno zabaliť, pretože uveriteľne spojiť Fica s Haščákom nedokáže žiaden konšpirátor, bez ohľadu na to koľko politických strán spraví hysterické tlačovky, koľko agresívnych komentárov napíšu najatí novinári, či koľko memečiek uverejní Zomri.

Spájať Gorilu so Smerom a Ficom je trápny pokus niekoľkých denníkov hodiť špinu na niekoho iného, chrániť svojich oligarchických chlebodarcov, očistiť sa za obhajobu gorilieho SDKÚ, ktoré malo byť kritizované a hlavne je to maximálne trápny pokus odstrániť Smer zo scény, aby si oligarchovia mohli sprivatizovať štát a vládnuť v ňom zo zákulisia cez svoje bábkové vlády zložené zo strán, ktoré sa dnes označujú ako „nová politika.“

 

Sociálnemu podnikaniu sa na Slovensku darí a ďalšie podniky čakajú na svoju registráciu

26.09.2019

Slovensko je sociálny štát a podľa Ústavy stojí na princípe sociálno-trhového hospodárstva s ekologickým rozmerom. Zákon o sociálnom podnikaní, ktorý prijalo ministerstvo práce pod vedením Jána Richtera ešte minulý rok tento rozmer ešte prehĺbilo. V našej spoločnosti existujú ľudia, ktorí nemali jednoduchý život a musia sa ním prebíjať ako najlepšie vedia. Je [...]

Neobmedzený rast vo svete s obmedzenými zdrojmi

20.08.2019

Dokáže dlhodobo fungovať NEOBMEDZENÝ RAST vo svete s OBMEDZENÝMI ZDROJMI? A je to NA PROSPECH VŠETKÝCH? Na obe otázky je odpoveď NIE! Neobmedzený rast je posvätnou mantrou KAPITALIZMU, je to jeho hlavná esencia, bez ktorej by neprežil. Doslova sa za ním ženie za akúkoľvek cenu. Na jeho dosahovanie sa zásadným spôsobom devastuje a ničí celá planéta Zem – znečisťuje [...]

Odborník na ústavné právo nesúhlasí s Mazákovou obhajobou financovania billboardovej kampane strany Andreja Kisku „ZA ĽUDÍ“

16.08.2019

Krátko po tom, ako sme zverejnili naše blogy a tlačové vyhlásenie k podozreniam z financovania predvolebnej kampane (prepáčte mobilizačnej akcie) novovznikajúcej strany Andreja Kisku „Za ľudí“ občianskym združením „Je nás viac,“ objavil sa na portáli Denníka N komentár bývalého predsedu Ústavného súdu a bývalého poradcu exprezidenta Kisku, prof. Jána Mazáka, [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Igor Melicher

Pohľady zľava.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 79142x
Priemerná čítanosť článkov: 7914x

Autor blogu

Kategórie